De meest bruikbare IKEA-producten voor elke situatie

Elke keer als ik iets functioneels (en betaalbaars) nodig heb voor mijn huis, is mijn eerste halte altijd IKEA. Soms een beetje overweldigend door de hoeveelheid spullen (en mensen). Maar uiteindelijk ben je en blij mens met je handige aankopen wanneer als je weer thuis bent en je de spulletjes een plekje kan geven.

Het eerste dat je bij IKEA moet kopen als je net op jezelf gaat wonen

Denk goed na over wat je nodig hebt om je huiskamer in te richten,  zoals een bank, een vloerkleed en een eettafel. Kies wannee je klein behuisd bent een bank op poten; doordat de bank vrij staat van de vloer, creëer je een illusie van meer ruimte. Als je die items eenmaal hebt, kun je persoonlijke accessoires toevoegen om de ruimte je eigen te maken.

Je huis zou een afspiegeling moeten zijn van jezelf. Breng elementen aan die je passie tonen en waar je je thuis echt gelukkig van voelt. Voor op de bank: leg een lekkere plaid neer voor comfort en als styling. Plaats vloerkussens op je vloerkleed om een ​​meer uitnodigende sfeer te creëren. Overweeg om rond de eettafel verschillende stoelen te combineren die leuk bij elkaar te passen om de ruimte zo uniek te maken. Leuke stoelen kan je vaak ook vinden bij kringloopwinkels. Een nieuw likje verf en een nieuwe stof op de zitting zorgt vaak al voor een heel gaaf effect. Toch weer leuker dan in massa geproduceerde stoel.

Het beste housewarming-cadeau bij IKEA

Housewarming-cadeaus kunnen moeilijk zijn om te kiezen, omdat je de stijl van de ontvanger in je cadeau wilt opnemen. Maar als ze net in hun huis zijn ingetrokken, weet je misschien niet hoe ze het willen stylen. Kies dus iets dat gemakkelijk overal bij past, ongeacht de stijl van de woning.

Bijvoorbeeld een plant met een mooie pot is een perfect cadeau. Echte planten geven een gevoel van rust en ontspanning, en ze zijn ook gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte in huis. Of je het nu op een vensterbank zet of bij elkaar plaatst met een mix van grote en kleinschalige planten, dit cadeau valt bij iedereen in de goede aarde.

Het IKEA-product dat altijd goedkoop is

Het opnieuw inrichten van je huis hoeft geen volledige beproeving te zijn met nieuwe verf, nieuwe meubels en nieuwe opvallende meubels. Het kan zo simpel zijn als je spullen op nieuwe planken plaatsen, planken die een klein oppervlak in beslag nemen of een hele muur bedekken. Voor een veelzijdig en betaalbaar stuk dat het uiterlijk van een ruimte zal helpen veranderen en een geweldige functie zal bieden, raad ik de BILLY Boekenkast aan. Deze boekenkastserie is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen die kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. De planken zijn verstelbaar, zodat je alles kunt bewaren en etaleren, van boeken, vazen ​​en fotolijsten tot handtassen en schoenen.

Het IKEA-product waar je absoluut niet zonder kan

Als je het meest bruikbare product bij IKEA wilt scoren, denk dan aan je keuken. IKEA heeft meer dan 365 glazen opbergpotten maken het gemakkelijker om te zien wat voor voedsel je hebt. Zo help je voedselverspilling tegen te gaan en draag je bij aan een duurzamer dagelijks leven. Ik ben dol op de handige snijplanken, en ze zijn ook mooi om te gebruiken als dienblad voor vleeswaren.